siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_content' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: hybrid_before_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
By Pirre on 5. mai 2015
Her kommer det en oppskrift på tradisjonell tandoorikylling. Dette er en rett som har blitt mer og mer vanlig hos norske hjem og framgangsmåten er enkel. Det indiske kjøkkenet har så mye godt å by på når det kommer til unike sammensetning av krydder. Prøv en litt spicy ovnsbakt tandoorikylling!
(PS! Matbilder fra turen til Brasil og Argentina kommer også snart)

Inderigrenser for 3 personer:
- 6 kyllingklubber
- 1 ss malt koriander
- 1 ts kayennepepper
- 1/2 ts gurkemeie
- 1 ts roasted curry powder
- 1 ts tandoori masala barbecue spice powder
- 1 ts revet hvitløk
- 1 ts revet ingefær
- 1 Lime, saft
- 2 ss yoghurt
- Salt etter smak
1. Start med å fjerne skinnet på kyllingklubbene.
2. Varm krydderne i 1-2 min i en panne til de begynner å dufte godt. Bland deretter sammen krydderne med lime og yoghurt. Hell marianaden på kyllingklubbene, og la dem lige i kjøleskapet i minst 3 timer, men helst over natten.


3. Forvarm ovnen på 230 grader og legg kyllingklubbene i en ildfast form. Når kyllingen er i ovnen, reduserer du varmen til 180 grader. Stek kyllingen i 20-25 minutter, ta ut formen og snu kyllingklubbene og stek videre i 10 min. Tilslutt stekes kyllingen med grillfunksjonen på ovnen i 2-3 min.


Tandoorikyllingen er perfekt sammen med ris, raita og naanbrød.

Deprecated: hybrid_after_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'after_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Posted in Hovedretter, Kos, Oppskrifter | Tagged chili, indisk, ingefær, koriander, kylling, lime, spisskummen, tandoorikylling |
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sim_by_tag() in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php:53
Stack trace:
#0 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include()
#1 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/8/...')
#2 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/8/...')
#3 {main}
thrown in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php on line 53