Meld deg inn i vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer og tips:

9 kommentar til “Hjemmelaget pizza med hvitløksmarinert biff og salchicha picante”

  1. Johan Isaksen

    Testes i dag, it better be awsome!!

  2. Alfred Birkaas

    Glemte å nevne curry paste.Får også det i innvandrerbutikker.Bland en toppet teskje i fyllet.Ikke noe for små barn.Dette er en tøff blanding.

    1. rush

      Takk for gode tips Alfred. Og jeg er ikke fremmed for å bruke både curry paste og cumin i maten, så dette er bra :)

  3. Alfred Birkaas

    Kan anbefale cuminkrydder på pizzaen.Får kjøpt førsteklasses cumin på innvandrerbutikker(har lært det av en chilensk kokk)

  4. Anne-Line

    Hei!
    Spennende oppskrift. Skal prøve meg på denne i dag. Bruner du biffen først eller legger du den på rå?

    1. admin

      Hvis det er veldig tynne strimler så går det fint uten bruning, det var det jeg gjorde iallefall. Du kan sikkert brune kjapt dersom du ønsker det, men altså ikke nødvendig :)

  5. Pizzero

    Første gangen jeg forvillet meg inn her. Spennende og litt annerledes oppskrifter dere har her, selv om det er litt for få oppskrifter.
    Hjemmelaget pizza er godt, men syntes det tar litt for lang tid. Hvor lang tid brukte du på dette?

Legg igjen kommentar til rush Klikk her for å avbryte kommentar.

Anbefalt: Varsle meg ved nye kommentarer på innlegget.