siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_content' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: hybrid_before_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
By Pirre on 16. juni 2014

Nå som fotball-VM i Brasil er i gang, slår jeg til med en rett som du virkelig kan kose deg med. For mange av oss er friterte kyllingklubber ekte comfort food – ja dette er kyllingklubber The American Way. Fotballfest og saftig kylling kan ikke slå feil.
For 4 personer:
- 900 gr. kyllingklubber
- 500 ml. kulturmelk
- Olje til frityrsteking
- 300 gr. hvetemel
- 2 ts. paprikapulver
- ½ ts. hvitløkpulver
- 2 ts. cayennepepper
- Salt og pepper
1. Legg kyllingen i en bolle og tilsett kulturmelk og salt. Bland dette godt sammen. Dekk til bollen og sett den inn i kjøleskapet i minst 30 min eller gjerne over natten dersom du har god tid.
2. Hell olje i en dyp stekepanne. Når oljen har nådd 170 ºC er den klar.
3. Bland mel og krydderne godt sammen på en tallerken. Ta av overflødig kulturmelk fra kyllingklubbene og vend dem i melblandingen. Det er viktig at du dekker alle sidene.


4. Friter 2-3 kyllingklubber av gangen. De skal stekes i ca 25-30 min til de blir gyllenbrune. Når dette innlegget publiseres, er jeg akkurat kommet til rette i Vietnam. Jeg gleder meg til møtet med den store matkulturen så du kan se fram til mange spennende bilder gjennom sommerferien!

Jeg serverte kyllingen med crunchy coleslaw og søtpotetmos.

Og siden jeg nå mens dere leser dette befinner meg i Vietnam, sier jeg bare: Chúc ngon miệng!

Deprecated: hybrid_after_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'after_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Posted in Hovedretter, Kos, Oppskrifter | Tagged coleslaw, crispy kylling, frityr, krydder, kulturmelk, søtpotetmos |
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sim_by_tag() in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php:53
Stack trace:
#0 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include()
#1 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/8/...')
#2 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/8/...')
#3 {main}
thrown in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php on line 53