Meld deg inn i vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer og tips:

8 kommentar til “Velveting – hvordan få kjøttet mørt og myk som i asiatiske retter”

  1. Anne - Jorunn Andresen

    Skal man skylle av marinaden før man har den i varmt vann?

  2. Bergfinn's horn hjørne - Side 172

    […] kan også sjekke ut velveting av kjøtt. Velveting – hvordan få kjøttet mørt og myk som i asiatiske retter – Rice.no B&W 800D3 – B&W HTM1D3 – Trinnov Altitude 16 – Parasound Halo JC1 3 stk – Parasound […]

  3. Irene Løkke

    Mørning. Ganske enkelt. Og takk for fremgangsmåte? Men skalmarinaden skylles av før koking?

  4. Johan

    Fungerte faktisk, takker og bukker for flott tips!! ?

  5. Mari

    Endelig fikk jeg svar på dette! Tuuuusentakk :)

  6. Lenac

    Like kjip som din mugne kommentar..

    Perfekt, mørt som smøøøør!!

  7. mugge

    Lurer på hvordan det er å lage typisk tamilsk chicken curry med din fløyelserte kylling – forøvrig en kjip norsk oversettelse.

Legg igjen kommentar til Johan Klikk her for å avbryte kommentar.

Anbefalt: Varsle meg ved nye kommentarer på innlegget.