Meld deg inn i vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer og tips:

7 kommentar til “Velveting – hvordan få kjøttet mørt og myk som i asiatiske retter”

  1. Bergfinn's horn hjørne - Side 172

    […] kan også sjekke ut velveting av kjøtt. Velveting – hvordan få kjøttet mørt og myk som i asiatiske retter – Rice.no B&W 800D3 – B&W HTM1D3 – Trinnov Altitude 16 – Parasound Halo JC1 3 stk – Parasound […]

  2. Irene Løkke

    Mørning. Ganske enkelt. Og takk for fremgangsmåte😊 Men skalmarinaden skylles av før koking?

  3. Johan

    Fungerte faktisk, takker og bukker for flott tips!! 😊

  4. Mari

    Endelig fikk jeg svar på dette! Tuuuusentakk :)

  5. Lenac

    Like kjip som din mugne kommentar..

    Perfekt, mørt som smøøøør!!

  6. mugge

    Lurer på hvordan det er å lage typisk tamilsk chicken curry med din fløyelserte kylling – forøvrig en kjip norsk oversettelse.

Legg igjen kommentar til Lenac Klikk her for å avbryte kommentar.

Anbefalt: Varsle meg ved nye kommentarer på innlegget.