Meld deg inn i vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer og tips:

6 kommentar til “Groupon og «Eat Oslo»-boka”

 1. Kjetil

  Vet ikke om andre som har opplevd dette. Vi ønsket ikke å gjøre noe stort ut av dette, da banken ordnet opp. Jeg kan forsikre at dette er 100% sant. Du kan gjerne få dette verifisert av norsk leder for Groupon. Men jeg samtykker ikke til større oppmerksomhet rundt dette, da vi ikke har til intensjon å fremheve oss selv i media.
  Det er min samboer som er rammet og hun vil ikke ha mer oppstyr. Søk gjerne din bekreftelse som administrator. Da jeg i min villeste fantasi ikke vil komme med slike beskyldninger.
  Jeg forstår dette høres vilt ut, og det er det jo også. vi ble begge svært satt ut og sjokkert over hendelsen. Heldigvis tok banken å erstattet tap.

  Så min intensjon var å be folk her å følge litt med på konto. Det er klart at firmaet sikkert ikke gjorde dette i bevisst øyemed, det er jo å grave sin egen grav. Det ufattelige er hvordan det var mulig å få til dette uten samtykke og noen form for varsling.

  At dette er svært skadelig for dem er det ikke tvil om, men vi orker og ønsker ikke mer oppmerksomhet rundt dette, da tapet er erstattet av banken. Banken erstatter ikke slikt uten videre, så dem har nok avdekket noe ulovlig?
  Om andre har opplevd dette aner vi ikke.

 2. Kjetil

  Bare legger til at opprinnelig kjøp var på under 400 kr, som ble betalt med bankkort. Så at det brått ble trukket flere tusen ut fra konto via Groupon i Italia ca ett år etter er ren kriminalitet. -Har forøvrig aldri vært i Italia heller handlet noe fra dette landet…
  Vår bank ble svært interessert i dette, de har nå har registrert Groupon på «svarteliste», som overvåkes.

  1. admin

   Hørtes jo veldig uvirkelig ut, ville jo vært rimelig skadelig for Groupon hvis det er sant? Kjenner du til flere som har opplevd dette da?

 3. Kjetil

  Jeg vil advare kraftig mot Groupon. De siste månedene har det kommet fram mye useriøst derfra i media. Så noe har tydeligvis skjedd i negativ retning derfra.

  Men dette her er verst: Du risikerer å bli tappet flere tusen ut av din konto fra andre Groupon avdelinger, hvis du har benyttet ditt bankkort til et kjøp.
  Dvs. at Groupon uten ditt samtykke og varsel brått kan trekke deg for flere tusen kroner.
  Dette høres vilt ut, men min samboer ble offer for dette.
  Vi har handlet på nett i mange år og er bevisste på kortbruk, så det er ikke vi som har gjort noe feil her.
  Etter en liten handel på Groupon i Norge for ett år siden (kjøp av en rabattkupong), ble det brått trukket ut flere tusen fra konto fra Groupon avdeling i Italia ett år etter!!!
  Groupon Norge viste ikke vilje til å rydde opp i dette når hun ringte kundeservice i Norge.
  Banken erstattet tapet og tok egen sak mot Groupon på dette, kortet ble sperret for å hindre nye misbruk fra Groupon.

  Utrolig men sant, dette her! Så følg litt ekstra med på kontoen når Groupon har dine kortdata.

 4. Sulaksana

  Jeg har spist både med Groupon-kupong og Eat Oslo boka. Den følelsen jeg sitter igjen med er at det var god service ved å bruke Eat boka, mens Groupon heller ga en ekkel følelse av at servitøren ikke likte oss.

  For min del velger jeg heller Eat boka når det kommer til Oslo neste gang enn å benytte meg av Groupon. Forslag er kanskje at en leverer Groupon kupongen etter at man har spist, kanskje resturantpersonalet ikke forskjellsbehandler folk da?

  1. rush

   Det er vel et krav at man må levere kupongen allerede ved bestilling.

Legg igjen kommentar

Anbefalt: Varsle meg ved nye kommentarer på innlegget.