Med forkjærlighet for mat, har jeg funnet ut at jeg trenger et sted for å samle oppskriftene og erfaringene som følger med på kjøkkenet. Derfor har Rice blitt til. Først og fremst et sted der hvor jeg (og andre interesserte) kan samle og dele oppskrifter, erfaringer og andre tips knyttet til mat og den slags. Regner med at det blir en god del prøving og feiling også.
Det meste kommer til å være ujålete mat lagd av ivrige amatører, der det både eksperimenteres med tradisjonelle retter og fusjonering av mat fra forskjellige verdensdeler. Og med min tamilske bakgrunn, har jeg også et eget ønske å skjønne og beherske det tamilske kjøkken litt bedre. Mye god tamilsk mat lages f.eks. hjemme hos mine foreldre, men alle oppskriftene er i hodene deres. Kanskje får jeg skrevet ned disse, så de ikke blir borte med tiden.
Vi får se hvor det bærer hen. Uansett; velbekomme!
rush
Latest posts by rush (see all)
- Anmeldelse: Natraj Tandoori Restaurant – indisk på Bygdøy Allé - 3. September 2015
- Sauser fra Grillhagen.no - 18. August 2014
- Fylt burger med BBQ-saus - 18. August 2014
Siste kommentarer