Meld deg inn i vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer og tips:

7 kommentar til “Eat Oslo 2010 – To for prisen av én på topprestauranter i Oslo”

 1. Hanne.

  Hei! Har Baltazar og Havsmak samme eiere? Opplevet nemlig og bli nektet å bruke den blå boken lørdag 20.november med begrunnelse julebord-rush. Vi var to vennepar med hvert vårt eksemplar av boken, gitt til våre respektive i julegave i fjor. Vi bestilte bord til kl 16 og skulle avgårde på teater to timer senere. Vi var de eneste gjestene i lokalet gjennom nesten hele måltidet. Både mat og service var forøvrig utmerket, men et skår i gleden var det jo at vi ikke kunne benytte oss av rabatten. Og i boken står det så vakkert at den kan benyttes frem til 31.desember..

  1. rush

   Det er forskjellige eiere ser det ut til (er bare å sjekke opp firmainfo, f.eks. på proff.no). Dumt at «juletid» brukes som unnskyldning selv når det er ledige plasser…

 2. philip

  Kommentar till insändaren om Baltazar.

  Förstår nu att det är jag som har missuppfattat när boken gäller och ej.

  Beklagar episoden som inträffade.

  Vi har inte skiftat ägare.

  Vi är nu i en tid som vi kallar «julebord säsong»
  Där vi har fullt nästan varje kväll.

  Det som har hänt är att jag har tolkat, efter att ha läst sidan i boken när boken
  gäller och inte är att det står att boken gäller inte när det är fullbokat eller när det är speciella tillfällen tex julebord.

  Förstår att det är jag som har tolkat det fel och alla med eat-bok är välkomna.

  Väntetiden beklagar jag, restauranten var fullbokat men bordet som Paal satt på
  var ledigt i 90min.

  Mvh
  Philip Roslund
  Restaurantsjef
  Baltazar Ristorante & Enoteca

 3. Paal Konow

  Jeg var så heldig å få Eat oslo 2010 i julegave. En gave som har brakt oss mye glede.

  Torsdag den 11. november besøkte min kone og jeg Oslo. Vi fant jeg ut at vi trengte en matbit før vi reiste hjem. Siden vi ikke hadde besøkt Baltazar, var restauranten et naturlig valg siden den ligger like ved sentralbane stasjonen og omtaler sin avdeling av enoteca som et uformelt sted.

  Siden vi ikke hadde bestilt bord ble det opplyst at vi kunne få et bord i ca. en og en halv time – noe vi syntes var greit til tross for at lokalet var tilnærmet folketomt. Etter å ha studert bordmenyen i et kvarter av tyve minutter, begynte vi å lete etter vinkartet som bordmenyen henviste til. Etter å ha lett rundt i lokalet opplyste betjeningen hvor vinmenyen lå. Etter ytterligere ti minutter kom en serveringsdame og spurte om vi hadde bestemt oss. Hun tok opp bestilling og vi viste frem boken vår. Det ble da opplyst at restaurantsjefen hadde bestemt at moderasjon etter eat oslo ikke ble gitt i november og desember på Baltazar. Jeg er ukjent med at Baltazar har skiftet eier og er derfor noe forbauset over at restauranten ikke fyller de forpliktelser den har påtatt seg som deltager ieat oslo 2010.

  Vi valgte da å kansellere bestillingen og gikk i stedet til en restaurant som både var betydelig bedre besøkt og hadde hyggeligere atmosfære enn Baltazar..

  Vår opplevelse av Baltazar er at den tiltross for sitt rustikke interiør ikke fremstod som spesielt hyggelig. Vi følte oss relativt lite velkomne og synes også at det er rart at man bruker over en halv time på å somle seg til å ta opp bestilling, når gjestene kun kan beholde bordet i en og en halv time.

  Min anbefaling er at Baltazar bør utgå av deres restaurantutvalg.

  Personlig kommer jeg til å advare mine venner og bekjente mot stedet.

  Med vennlig hilsen

  Paal Konow

  Kopi til Baltazar

 4. siv anita pettersen

  heihei :)
  Så flott blogg du har:)
  Her skal jeg følge med videre:)

  mvh siv anita, swimzy

Legg igjen kommentar

Anbefalt: Varsle meg ved nye kommentarer på innlegget.