siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_content' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 198
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: _usort_terms_by_ID er
siden versjon 4.7.0! Bruk wp_list_sort() isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Deprecated: hybrid_before_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'before_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
By mugge on 21. februar 2011
Med en god studiekamerat på Oslovisit og en travel hverdag ble det ingen middag i heimen, men et besøk på pizzarestauranten Villa Paradiso ved Olaf Ryesplass på Grunerløkka. Restauranten har stått her i mange år og jeg har gjort noen forsøk på å komme inn her før, men alltid snudd når jeg så den lange køen. Her har nok Grunerløkkas store utelivsgründer Jan Vardøen (en av dommerne i MasterChef) gjort et godt stykke arbeid for dette må vel være et av de travleste restaurantene på løkka.

Logo fra villaparadiso.no
Verken jeg eller min matglade kamerat er store pizzafan, men der hvor det er god mat – der ferdes vi også. Etter 20 minutters kø fikk vi et lite bord midt i lokalet. En veldig hyggelig kelner kom med menyen og kunne fremvise god kunnskap om de ulike pizzaene de serverer. Vi kryddervante gjestene gikk for to pizza som kelneren mente var smaksrike og ville passe våre preferanser. Det ble en Indiavolata (tomat, fersk mozzarella, salame calabrese, oliven, rødløk, pecorino sardo og oregano) på Oslogjesten og jeg bestilte en Quattro Stagioni (tomat, fersk mozzarella, skalldyr, artisjokk, sopp, salame calabrese, pecorino og oregano). Quattroen er som navnet indikerer en miks av fire ulike pizza så jeg kunne prøve litt ulike smaker.
Snaue 20 minutter senere kom pizzaene, rykende varme, fristende og med en velduft som gjorde meg enda mer sulten. Det er første gang jeg spiser artisjokk på pizza, og det kan sterkt anbefales. Kanskje tips til vegetarianere der ute? Pizza og sjømat ikke helt går hånd i hånd i min verden, men pizzabakerne på Villa Paradiso greide å overraske med kjempegode scampi og god smak.
Det ble til slutt en god middag med mimring fra studietida og løst prat om hist og pist i en passende stressende lokale. Vi hadde fint blitt her litt lenger, men følelsen av å oppta plasser som nye ventende gjester kan få er ikke helt god, så vi valgte å forlate denne lune pizzarestauranten rimelig raskt etter at måltidet var fortært. Om det er Norges beste pizza vet vi ikke, men beste pizzaen jeg har smakt i Norge (og for den saks skyld i Torino i Italia). Ingen av oss er derimot godt bevandret i pizzaverdenen, så vi skal ikke uttale oss så mye mer om den saken.
Er du glad i pizzabaking (noe jeg ikke er) så er det en del tips å få på hjemmesidene til Villa Paradiso og de har også en egen serie med pizzabakeprodukter som jeg bl.a. har sett på Meny.
+ veldig god pizza.
+ kunnskapsrike kelnere
+ bra service
+ fine lokaler
+ ok priser
– kø og vanskelig å få plass
Dom: Kommer igjen når jeg er gira på pizza, men akkurat det kan ta en stund.
PS! Her på bloggen har også Rush lagd en spennende pizza med hjemmelaget pizzasaus.
Deprecated: hybrid_after_entry er
foreldet siden versjon 1.0.0! Bruk do_atomic( 'after_entry' ) isteden. in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Notice: Only variables should be assigned by reference in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid/library/functions/i18n.php on line 164
Posted in Anmeldelser, Artikler, Restauranter | Tagged anmeldelse, artisjokk, italiensk, Jan Vardøen, mozzarella, pecoriono, pizza, restaurant, salame calabrese, Villa Paradiso |
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function sim_by_tag() in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php:53
Stack trace:
#0 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include()
#1 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/8/...')
#2 /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/8/...')
#3 {main}
thrown in /customers/f/8/d/rice.no/httpd.www/wp-content/themes/hybrid-rice/post.php on line 53